6 csodálatos nyári parfüm
2017. augusztus 15. írta: Claudia Photography

6 csodálatos nyári parfüm

Illatozz bele az idei nyár luxus parfümének felhőjébe!

 

Nyáron még annak is megjön a kedve egy finom, friss illatra aki általában nem használ parfümöt.

Mutatom a nyár kedvenceit. Készülj friss citrusra, édes gyümölcsre és bódító virág illatokra.

 

 

TERRE DE LUMIÈRE

L'OCCITANE 

 

Az üvegbe zárt napfény

Napnyugtakor, mikor a nap már egészen közel jár a földhöz, gyönyörű arany fény borítja be a tájat. Ilyenkor a legszebb a vidék, olyan, mintha egy pillanatra megállna az idő. Ez az "aranyóra".

Egy gazdag, sokoldalú illat, melyet a provence-i napfény ihletett

A napnyugta előtti séta intenzív illatélménye ihlette a L'OCCITANE új, első gourmand-aromás illatát.

 Az először zamatos és aromás parfüm váratlanul olvad bele a végtelenül gourmand szívjegyekbe, melyeket érzékien átölelnek a balzsamos, pézsmás alapjegyek.   

Tovább az oldalra: http://hu.loccitane.com/

 

 

Bulgari Rose Goldea EDP

 

A Rose Goldea erőteljesen érzéki illata megidézi az istennő gyönyörű, varázslatos alakját. Az illat a játékos szerelemre és a szépségre utal, ezt üzeni viselőinek. A jelenkori Hölgyeknek szóló illat felhője emlékezetesebb, mint valaha. Viselése az egyiptomi szépség rituálékra emlékeztet, melynek során a nők illatfelhőbe burkolták ruházatukat és ragyogó ékszereket viseltek; ezzel téve mágikusan csábítóvá megjelenésüket.

Az örökkévalóságot és az életet szimbolizáló kígyó volt Kleopátra ikonikus ékszere, melyet a hatalmát szimbolizáló talizmánként viselt. A kígyó motívuma már az ókori görög és római birodalomban is az erőt jelképezte, melyhez később a csábítás képessége is társult. A kígyó motívum emblematikusan összefonódik a Rose Goldea illatával és az 50 évvel ezelőtt megalkotott, ikonikus Bvlgari Serpenti ékszerkollekcióval.

A Rose Goldea üvegén az arany meleg, ragyogó fényei keverednek a rózsa árnyalatival. Mind az üveg, mind a parfüm rózsaszín árnyalata egyszerre sugároz erőt és törékenységet.

Illatjegyek:

GRÁNÁTALMA, RÓZSASZIROM KIVONAT, PÉZSMA NEKTÁR
Friss- Ragyogó- Játékos
DAMASZKUSZI RÓZSA ESSZENCIA, JÁZMIN ESSZENCIA
Mágikus- Misztikus- Gyengéd
ÉRZÉKI PÉZSMA, SZANTÁLFA TEJ, FEHÉR TÖMJÉN ESSZENCIA
Lenyűgöző- Hízelgő- Balzsamos

 Tovább az oldalra: http://www.marionnaud.hu/marka-szerint/bulgari/bulgari-rose-goldea-edp.html

 

 

Because it’s you

Emporio armani 

 

 

Semmi sem létezik szerelem nélkül. Ismerd meg azt az Armanit, amivel még nem találkoztál! Az időtlen eleganciát most a vagányság és a merészség váltja fel. Az Emporio Armani új férfi és női illata két szerelmes történetét hozzák el. A Beacuse it's you női illat gyümölcsös-orientális, vaníliával, pézsmával, málna jegyekkel. 

Tovább az oldalra: https://www.douglasshop.hu/illatok/noi-illatok/noi-illatok/28867/because-it-s-you

 

 

Burberry My Burberry

 

 

A Burberry My Burberry női Eau de Parfum megszületését London virágzó kertjei ihlették. Virágos árnyalatokkal teli friss összetétel, mely felébreszti önben a luxus, nyitottság és izgalom érzését. Édeskés frissesség, mely a nap kellemes pillanatait ragadja meg. A parfüm rendkívüli és kiemelkedően pompás alkalmakra készült.

A Burberry My Burberry egy női Eau de Parfum csipetnyi bergamottal, citrusos jegyekkel vagy fréziával. Kreativitás keveredik benne a hagyománnyal, ami egy világnyi érzelmi élményt takar. Kultikus és páratlan bódulat, melynek megjelenése minden hölgy számára erős és függőséget okozó szenvedélyt jelent majd.

A Burberry My Burberry női Eau de Parfum üvegcséjének teste átlátszó, így felfedi a benne rejlő bézs kompozíciót. Barna zárókupakja az azonos színű masnival teljesen tökéletes egységet képez. Tapasztalja meg a szélsőségre összpontosító luxust, és vigye át ezt az üdítő illatot a mindennapi életébe! Váljon ellenállhatatlan ikonná!

Tovább az oldalra: https://www.notino.hu/burberry/my-burberry-eau-de-parfum-noknek/

 

Versace Crystal Noir 

 

 

A Versace Crystal Noir a világhírű olasz Versace terméke. Ez a divatház már évtizedek óta diktálja a trendet a divat világában. Donatella Versace megfogalmazása alapján a Crystal Noir ritka, érzéki, gyöngéd esszencia.

Gyümölcsös-orientális jellege mágikus élményt nyújt viselőjének és környezetének egyaránt. Először a parfüm légies árnyalatokat és lédús narancsot idéző fej tónusa árad szét. Ezt követi a melegséges szívben rejlő, bódító gardénia és a szinte megrészegítő bazsarózsa. Jól kidolgozott, csáberejű kompozíciójában lassan feltárul az illat fás tónusokban játszó alapja, melyben a luxusos ámbra bársonyos szantálfával párosul, s az összhatást egy cseppnyi, érzéki pézsma teszi még forróbbá.

 

A Versace Crystal Noirral egyedi és pompázatos minden pillanat, s Ön újra és újra át akarja majd élni.

 

Tovább az oldalra: https://www.notino.hu/versace/crystal-noir-eau-de-parfum-nknek/

 

Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso illata a híres parfümőr, Louise Turner (Givaudan) munkáját dícséri. Olyan, akár egy tökéletes erdei virág, az olasz tájak által inspirált napsütötte részletek szimfóniája. A bizsergető fejillat szikrázó citrus keverékekből áll: bergamot, citrom és édes mandarin jegyek ragadják meg a figyelmet és lelkesítik érzékeinket.Friss és vidám nyitány, telve élettel és fénnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr3212750774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása