Randitippek!
2019. január 08. írta: Claudia Photography

Randitippek!

Sokan vágynak egy életre szóló társra, de talán a mai világba nehezebb mint valaha az igaz szerelem magtalálása?

Íme néhány hasznos tipp, hogy és hol ismerkedj, hogy viselkedj egy randin...

 

 

 

Hasznos tippek az ismerkedéshez!

MySchool

 

 

Ismerkedésnél fontos, hogy add önmagad és legyél laza! Nem kell semmit túlparázni! :) Anditól tanulhattok néhány fontos és jól használható ismerkedős megoldást. Próbáljátok ki őket és írjátok meg nekünk kommentben, hogy sikerült. Vagy vegyétek fel videóra a próbálkozást és küldjétek el :)

 

 

Most komolyan, manapság hol lehet ismerkedni?

A statisztikák elárulják!

 

 

Lefogadom, hogy minden szingli feltette már magának ezt a kérdést, de hogy mi a konkrét válasz? Általában fogalmunk sincs! Egy statisztika segítségével viszont kicsit közelebb kerülhetünk a rejtély megoldásához.

 

A Mic korábban készített egy felmérést, így több mint 2000 ember visszajelzése alapján tudtak felállítani egy statisztikát arról, az emberek nagy része hol ismerte meg a párját.

  • A legtöbben, méghozzá a válaszolók 38,6%-a egy baráton keresztül találkozott a párjával. Különös, mert ha belegondoltok, biztosan a ti ismerőseitek között is sok ilyen kapcsolat született már.

  • Ezt követte 22,3%-kal, hogy sokan a közvetlen, hétköznapi környezetükben találkoztak egymással. Emlékeztek még például arra a nőre, aki a metrón szerette volna megtalálni az Igazit?

  • Rögtön ezt követte 17,9%-kal a munkahely; a Daily Mail egyik régebbi felmérése alapján ezek a kapcsolatok egyébként nagyobb eséllyel végződnek házassággal, mint azok, ahol barátokon keresztül találkoztak a felek.

  • A negyedik helyet 9,4%-kal szerezték meg az ismerkedős appok és netes randioldalak, ahová a Tinder is tartozik. Tény, hogy hallottunk már olyanokról, akik itt ismerték meg jövendőbeli férjüket!

  • De a közösségi média sem maradt ki a listáról, a Facebookon és Twitteren, no meg az ehhez hasonló oldalakon keresztül a válaszolók 5,8%-a ismerkedett meg egymással.

  • És ahogy az már lenni szokott, mindig van egy „egyéb” kategória; ezt a válaszolók 6%-a választotta.

Tovább a cikkre: http://www.vous.hu/hir/20170221-ismerkedes-szinglik-statisztika-valasz

 

 

 

 

Ne Legyen Tabu: Regisztráltunk a Puncsra

AvianaRahl

 

 

A mai videóban az online ismerkedésről osztunk meg néhány gondolatot! Ha van valami durva storyd és el mered mesélni Nekünk, írd meg itt kommentben! :P Kattints a 'TÖBB'-re, és legyél több: A videót a Durex támogatta!

 

 

7 remek helyszín ha ismerkedni szeretnél

 

 

Borkóstolók

Sok bortársaság szervez borkóstolókat, ezek a rendezvények szintén alkalmasak az ismerkedésre. Érdemes a hírleveleikre feliratkozni, főleg azért, mert hamar betelnek a helyek, mivel igen népszerűek ezek az események.  A hangulat oldottságában nem kell kételkedni.

 

Túrázók, kerékpározók szerelmeseinek

Itt a tavasz,  a jó idő, ami mindenkit kimozdulásra csábít. Az internetet böngészve sorra másra találhatjuk a kirándulásra, kerékpártúrákra szakosodott klubokat, programokat. Kirándulás közben könnyen ismerkedhetünk, alakíthatunk ki kapcsolatokat, miközben a közös hobbinknak hódolhatunk. Sőt, ha ilyen túra alkalmával sikerül megismerni a párunkat, később nem lesz gond a közös szabadidő eltöltése. A közös érdeklődés további előnye, hogy színt és összetartó erőt visz a kapcsolatba. 

 

Tanfolyamok, klubok

Ma már számtalan tanfolyam kínálatból válogathatunk, legyen az akár nyelv-, tánc-, művészeti-, fotó-, főzőtanfolyam. Legtöbb esetben ezeken a kurzusokon mindkét nem képviselteti magát.  Nagy előnye, hogy az érdeklődési körötök valószínűleg hasonló, hiszen ugyanarra a kurzusra iratkoztatok be. Újabban több helyen is hirdetnek társkereső-főzést, bárki részt vehet rajta, nem profi szakácsoknak, konyhatündéreknek találták ki a programot! Ügyeljünk a tanfolyam kiválasztásakor, hogy érdekeljen bennünket némileg az adott téma, és az ellenkező nem érdeklődési köréhez is közelítsen. Egy szappankészítő tanfolyamon valószínű a hímnemű célközönség elenyésző.

 

Kávézók

Ahelyett, hogy otthon gubbasztanánk, tegyünk át a székhelyünket egy hangulatos kávézóba, ahol ha nyitottak vagyunk, könnyen beszélgetésbe elegyedhetünk hozzánk hasonló egyedülállókkal. Egy mosoly, egy kedves megszólítás máris egy remek kezdeményezés.

 

Tovább a cikkre: https://tarskeresoakademia.blog.hu/2017/03/31/7_remek_helyszin_ha_ismerkedni_szeretnel

 

 

MAJDNEM RANDIK TINDEREN w/

Tindigo- Csivettka

 

Drága Csivettánsaim! Hirtelen ötlettől vezérelve hoztam nektek egy sztorizgatós videót Ildivel a félresikerült majdnem randikról, mert bár nekünk igazán horror sztorink nem volt, azért van mit mesélni az utókornak!

 

 

RANDIZZ VELEM! * Szilva *

 

 Hejjhó! Az esti randimra készülök..Velem tartotok?:))

 

 

És így utoljára, de semmiképp nem utolsó sorban egy videó a biztonságról!!!

 

 

NE LEGYEN TABU: A magabiztosság szexi?! | AvianaRahl

 

 

A magabiztosság szexi?! - Nos, szerintünk kétségkívül és az életünk különböző területeire is hat a jelenléte vagy éppen a hiánya. Erről beszélgetünk ma és osztjuk meg a gondolatainkat veletek. Kattints a 'TÖBB'-re, és legyél több: Mit gondoltok a feltett kérdésről? A nem kívánt terhesség és a fertőző betegségek elleni védelem legkiválóbb eszköze az óvszer. Valóban szexi és magabiztosságot jelenthet, ha egy lánynál is van?

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra: 

http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr4714547472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása