Téli reggelik!
2019. január 08. írta: Claudia Photography

Téli reggelik!

A téli immunerősítéshez különösen fontos a vitaminok és az ásványi anyagok pótlása, amiben sokat segíthet a jól megtervezett, kiadós reggeli.

 

Ilyenkor kevés a szezonális zöldség és gyümölcs, egyáltalán nem lehetetlen, hogy energiával teli, egészséges fogások kerüljenek az asztalra.

 

Íme néhány finom és egészséges reggeli, hogy jól induljon a nap!

 

 

A 10 legegészségesebb téli reggeli: vitamindúsak, és feltöltenek energiával

 

A villámgyors és finom fogásokkal jól indul a nap.

A reggeli fontos, az egészségtudatos életmód alapja, amit nem jó kihagyni. Egy tápanyagokban gazdag étel egész délelőttre lendületet ad, de nem dobja meg hirtelen a vércukorszintet, segíti az emésztést, és eltelít, aminek köszönhetően a nassolási vágyat is elodázza.

 

Bár egyszerűnek tűnhet egy péksüteményt, egy cukrozott müzlit vagy egy gyors szendvicset tenni a tányérra, ennél sokkal jobb és egészségesebb választás is létezik, aminek ráadásul nem is kell különösebben időigényesnek lennie.

 

 

 A receptekért kattints a képekre

 

 

Tovább a cikkre: https://femina.hu/egeszseg/egeszseges-reggeli/

 

 

* TÉLI FINOMSÁGOK * plantbased * healthy * yummi *

 

 

Boldogsáágos ünnepeket! Nyomjatok egy lájkot és iratkozzatok fel, ha tetszett a videó, nagyon boldog lennék tőle! * Ha ezt olvasod, kommenteld, hogy Sütikoala! *

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra: 

http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr1914547656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása