Hogyan legyek sikeres?
2019. január 15. írta: Claudia Photography

Hogyan legyek sikeres?

A sikeres, kiegyensúlyozott, egészséges élet mindenki vágya! Biztos vagyok benne, hogy a Tiéd is!

De teszel eleget érte?

Ha nem, vagy nem tudod mi az a helyes út, akkor nézd meg a számomra legjobb motivációs trénerek videóit, cikkeit és tanulj Tőlük!

Ami fontos, hogy soha nem késő elkezdeni, pozitívan hozzáállni az élethez, és soha ne élj a negatív múltadban!

Érd el céljaidat, pozitív gondolkodással!

Legyél sikeres, szép és egészséges!

 

 

 

 

HOGYAN ÉRJEM EL A CÉLJAIMAT? 5 LÉPÉSBEN

Mea G.

 

 

HOGYAN ÉRJEM EL A CÉLJAIMAT?

Ez a kérdés sokakat foglalkoztat. Mik azok a lépések amik segíthetnek abban, hogy elérd a céljaidat? Ebből a videóból megtudod.

 

 

 

Győztes vagy, vagy vesztes?

 

“A győztesek-azok, akikről más emberek pletykálnak-, magukra fókuszálnak, a vesztesek-azok, akik pletykálkodnak és rossz indulatúak-, pedig a győztesekre.” Mit gondolsz, hosszútávon ki fog jobban járni? Jól gondoltad. A győztesek. Legyél te is győztes. Sosem késő változtatni. Talán pár év múlva visszanézel, és azt mondod: megérte. De az is lehet, pár év múlva azt fogod mondani, semmi sem változott, ugyanolyan kétszínű, pletykás ember vagy, mint voltál. A döntés a Te kezedben van.

 

 

Tovább a cikkre: https://www.motivationbymea.com/blog/gyoztes-vagy-vagy-vesztes

 

MIÉRT FONTOS AZ ÖNFEJLESZTÉS?

 

 

Sziasztok!

A Mai videóban az Önfejlesztés fontossága lesz a téma.

Három részre osztottam ezt a videót:

1. Miért fontos az önfejlesztés?

2. Az én életemből egy példán át mutatom be milyen hatása lehet az életre

3. Kinek van szüksége az önfejlesztés gyakorlására?

 

 

10 + 1 tipp, hogy sikeres nő legyél!

 

A siker nem szerencse kérdése. Kemény munka és a megfelelő hozzáállás kérdése az egész. Nem akkor leszel elégedett, ha öt perc alatt megváltod a világot, hanem ha elégedetten tudsz eredményeket elérni. Ehhez nincs szükséged vagyonra, csak megfelelő szemléletmódra.

 

Mindenki másként definiálja a sikert, de van néhány tulajdonság, ami minden sikeres nőben közös. Ha megfigyeled azokat, akik változtattak a világon, eredményeket értek el, akkor te is észreveheted, hogy melyek azok a tippek, melyeket ha megfogadsz, te is különleges lehetsz. De hogy megkíméljelek a kutatómunkától, összeszedtem a legfontosabbakat.

 

Dolgozz elhivatottan!

Ha nem szereted, amit csinálsz, akkor nincs, ami motiváljon, hogy jobban végezd a munkád, vagy hogy többre vidd. Így nem születhetnek innovatív ötletek és nem tűnsz ki a munkahelyeden. De ha szenvedélyesen látsz neki a feladatoknak, mindig a lehetőséget látod, egy lépéssel mások előtt jársz, és akkor biztos a siker.

 

Senki sem tökéletes

Kutatások kimutatták, hogy időt és energiát spórolhatsz, ha nem törekszel a tökéletességre. Ráadásul a perfekcionizmus boldogtalansághoz vezethet. A sikeres nő tisztában van a saját korlátaival, tudja, hogy nem tud mindig mindent ugyanolyan jól megcsinálni és ezt el is fogadja. Arról nem is beszélve, hogy értékes időt spórolsz, ha nem azon keseregsz, hogy mi az, ami nem megy, helyette pedig az erősségeidre koncentrálsz.

 

Ne félj attól, hogy te leszel a főnök!

Sokan kételkednek önmagukban, és bár sikerre vágynak, a magas pozícióval járó felelősséget inkább másnak adnák. De mi lenne, ha a pozitív dolgokra koncentrálnál? Ha te vagy a főnök, te hozod a szabályokat. Saját időbeosztás, saját rendszer, minél magasabban vagy a ranglétrán, annál könnyebb megszervezni a teendőidet. Ráadásul olyan munkakörnyezetet teremthetsz, ahol mindenki szívesen dolgozik és így a beosztottjaid is motiváltak maradnak.

 

Házasodjunk, vagy ne?

A sikeres nők általában igyekeznek jól férjhez menni, vagy egyszerűen kihagyják ezt a lépést. Ne érts félre, ez azt jelenti, hogy olyan társat választanak az életben, aki teljes mértékben támogatja őket. Hiszen ha ezt a fajta támogatást nem kapod meg a párodtól, előbb-utóbb választanod kell és akkor vagy a karriered vagy a családi életed sérül. A sikeres nők nem hagyják, hogy más irányítsa őket, ők valódi partnerekre vágynak az életben is. Addig pedig nem hajlandóak kimondani azt a bizonyos ’Igen-t’, amíg ezt a valakit nem találták meg. Ez nem megalkuvás, csupán döntés kérdése.

 

Higgy magadban!

Soha ne kételkedj a saját ötletedben, legyen az bármilyen különleges. Ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, ha tudod, hogy nem hiábavaló a sok munka, akkor ne add fel. Legyen az bármi, ha belekezdtél, csináld végig és ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak!

 

Ne félj kockáztatni!

Kérdezd meg magadtól: mi lenne az első dolog, amit megtennék, ha nem félnék? A válaszok között biztosan akad egy olyan remek ötlet, ami nagy hatással lenne az életedre. Az okos nő számol mindkét eshetőséggel, a bukással és a győzelemmel is. Alaposan átgondolja a lehetőségeit, és ha úgy ítéli meg, kockáztat. Ehhez persze nagy adag bátorság is kell. De jobb, mintha azon bánkódnál, hogy mi lett volna, ha…

 

Tisztában van a bukás lehetőségével

Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy ezek olyan tanácsok, melyek csak az álmainkban működnek, nos, ez nem igaz. Aki mer kockáztatni, azt tisztában van azzal, hogy kétféleképpen végződhet a dolog. Azt viszont ne feledd, a bukás nem a siker ellentéte, csupán egy kő a sikerhez vezető úton. Mindig gondolj J. K. Rowlingra, akinek Harry Potter-történeteit 12 kiadó utasította el, mielőtt bestsellerré vált volna.

 

Ép testben ép lélek

Nem arról van szó, hogy csak az érhet el eredményeket, aki vékony, a sikeres nők nem ezért mozognak rendszeresen. A testmozgás levezeti a stresszt, endorfint és energiát szabadít fel. Kiegyensúlyozottabbak és tiszta fejjel tudnak döntéseket hozni, az pedig, hogy az alakot is formálja a testmozgás, már csak némi plusz előny.

 

A teendők listája végtelen – de ez nem jelent gondot

Sokkal produktívabb lehetsz, ha belátod, hogy egyszerűen nem tudsz mindennek a végére érni. Nehéz megtanulni, hogyan állíts magad elé kisebb célokat és hogy hogyan kezeld a felelősséget, de ha sikerül, akkor az igazán felszabadító érzés.

 

Az Én-idő nem kiváltság, hanem kötelesség

Nem lehet a hét minden napján, 24 órában csak a munkával foglalkozni. Fontos, hogy szakíts időt a barátokra, a családra, vagy arra, hogy elvonulj valahová egyedül és ne foglalkozz semmivel. Hívd meg magad egy manikűrre, engedélyezz reggel magadnak plusz 20 percet az ágyban. Ezek az apró dolgok is jó hatással lesznek rád, és segítik, hogy még eredményesebben végezhesd a munkád.

 

+1 Ne felejtsd el meghálálni mások munkáját!

A siker nem olyasmi, amit teljesen egyedül érsz el. Akár a magánéletben, akár a munkában, vannak olyanok, akik segítenek, támogatnak és melletted állnak akkor is, ha épp rosszul mennek a dolgaid. Ne feledkezz meg róluk, légy értük hálás minden nap és éreztesd velük, hogy fontosak neked. Lényegében szimbiózisban éltek, és ha nem tudsz belőlük erőt meríteni, akkor a siker nem lesz hosszú életű.

 

Tovább a cikkre: https://www.ridikul.hu/2016/05/10/101-tipp-hogy-sikeres-no-legyel/

 

 

Modern Istennők Kézikönyve | Hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld álmaid életét?

Anna Kollár

 

 

A könyv, ami igazán Rólad szól.

A Modern Istennők Kézikönyve, avagy hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett és éld álmaid életét? című könyvem egy egész éves önismereti coaching programon vezet végig lépésről-lépésre.

A videóban elmesélem, hogy miért írtam meg a modern istennők kézikönyvét 14 év önismeretére és több, mint 1000 óra coachingra alapozva és hogyan segít Téged a könyv lépésről-lépésre a legboldogabb Éned megélése felé!

♥ Megrendelés és további információ: www.kollarannacoach.hu/modern-istennok-kezikonyv/

 

 

Titkok, hogyan legyél gazdag, sikeres és boldog

 

Már mindet tudod?

Annak ellenére, hogy a „gazdagságot” mindannyian máshogy határozzuk meg – a legfontosabb tényező, legalábbis egy bizonyos fokig a vagyon. És még sikeresnek is szeretnénk magunkat érezni. Nem kell sok pénz ahhoz, hogy sikeres légy. Valamint határozottan szeretnénk boldogok, lenni. Neked megvan mind a három? Persze, nem könnyű, de lehetséges, Íme, a Inc.com által összeállított 11 hasznos tanács amely hozzásegíthet mindenhez. 

 

Ne összpontosíts a pénzre

Habár ez nagy ellentmondásnak hangzik, de ez a görcsös fókuszálás elvonhatja a figyelmedet azokról a dolgokról, amelyek valóban hozzájárulhatnának ahhoz, hogy építhesd és növelhesd a jólétedet. Tehát válts perspektívát. Lásd be, hogy a pénz nem az elsődleges cél, hanem csak a mellékterméke annak, ha megfelelő dolgokat teszel.

 

Figyeld meg, hány embernek segítesz, még ha csak egy kicsit is

A legsikeresebb emberek, akiket ismerek – mind anyagilag, mind más egyéb módon – meglepően segítőkészek. Hihetetlenül jól megértik egymást más emberekkel és segítik őket céljaik elérésében. Tudják, hogy a sikerük végső soron a körülöttük lévő emberek sikerén alapszik. Tehát keményen dolgoznak azon, hogy másokat is sikeressé tegyenek: az alkalmazottaikat, az ügyfeleiket, a beszállítóikat, és a szolgáltatókat… mert tudják, ha ők meg tudják tenni, akkor a saját sikereik fognak következni. És ha építenek egy vállalkozást – vagy karriert – igazán büszkék lehetnek.

 

Találd meg az örömöd mások sikerében

A nagyszerű üzleti csapatok nyernek, mert a legtehetségesebb tagjaik hajlandóak áldozatokat hozni, hogy másokat boldoggá tegyenek. A nagy csapatokat a munkavállalók alkotják, akik segítik egymást, ismerik a feladataikat, félreteszik a személyes céljaikat, és a csapat sikerét minden más elé helyezik. Honnan származik ez a fajta hozzáállás? Tőled. Szinte minden igazán sikeres vállalkozó nagy boldogságot érez, a munkatárs és az ügyfelek sikereinek köszönhetően.

 

Kitartóan kövesd a saját fejlődésed

Talán a fejlődésedet mérheted abban, hogy hány embernek segítesz. Talán abban, hogy hány ügyfelet szolgálsz ki. Talán akkor ismered fel a saját fejlődésed, ha leellenőrzöd a kulcslépéseket az utadon, hogy a világ legjobb dolgát válaszd.

 

Tovább a cikkre: http://www.marketing112.hu/11-titok-hogyan-legyel-gazdag-sikeres-es-boldog/

 

 

A sikeres emberek három fontos jellemzője

Szabó Péter motiváció

 

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra: 

http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr7414564552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása