Tanuljunk meg helyesen használni a hajvasalót! Mindent a gyönyörű tincseink érdekében! :)
2017. december 29. írta: Claudia Photography

Tanuljunk meg helyesen használni a hajvasalót! Mindent a gyönyörű tincseink érdekében! :)

Egyenes haj, vagy hullámos? Mindenki mást szeretne :) de ez így van rendjén!

 

Készítsünk csodálatosabbnál csodálatosabb hajkölteményeket hajvasaló segítségével.

 

Egyenesíthetjük és hullámosíthatjuk is a hajvasalóval, lényeg, hogy tartsuk be az alapvető szabályokat és akkor nem történhet baj!

 

Csokorba szedtem szuper tanácsokat, hogy használd helyesen a hajvasalódat!

 

 

 

How to: Nőies Hullámok Hajvasalóval│Karin Dragos

 

 

♥Sziasztok! Hello Loves!♥

A mai videóban bemutatom Nektek, hogy hogyan készítek magamnak hullámos hajat hajvasalót használva. Úgy vettem észre, ez elég sok sokatokat érdekelhet. Gyors és egyszerű, remélem tetszenek a tippjeim! :)

Vásárolj Luxy Hair szettet kedvezménnyel itt: http://www.luxyhair.com/?rfsn=44774.4...

a KARIN5 kódot használva.

 

 

A hajvasalásról úgy általában

 

Bár ebben az évben a hullámos és göndör haj a menő, a hajvasalás nem ment ki a divatból. Hogy ne égessük szét a fejünkön a rőzsét, szakembert is megkérdeztünk.

 

Mit mond a profi?

Fontos az is, hogy hány fokosra állítjuk a vasalót. A haj 160 foktól már vasalható, a jó fodrász igyekszik ezen a szinten megállni, nem pedig kapkodni, és felnyomni 220-ra.

 

Mire figyelj otthon?

Ha már megvan a csodaszerszám, akkor nem árt kinyitni a pénztárcánkat a drogériákban vagy fodrász kellékesnél: itt ugyanis ezer féle spray-t, krémet, kondicionálót lehet kapni, amiknek egy részét még a vasalás előtt kell a hajra tenni, de van köztük olyan is, amit utána, és ettől még fényesebb is lesz a hajunk. A hab és a hajlakk használata a művelet előtt azonban tilos! Ezeket ugyanis a nagy hő beleégeti a hajunkba, és még meg is keményedik tőle. Hiába rohansz, ne melegítsd fel 220 fokra a hajvasalót, és ne tartsd egy tincsen huzamosabb ideig, máskülönben szó szerint elégetheted a hajad.
 

Így vasalj!
Fontos, hogy ne használjuk túl sűrűn, még a nedves, párás őszi időszakban sem, amikor már attól begöndörödik a hajunk, hogy kilépünk a levegőre. Maximum hetente kétszer. És mit tehetsz, ha olthatatlan vágyat érzel minden reggel a vasalásra, de a hajad már felmondta a szolgálatot? Nem sokat. Sajnos ilyenkor irány a fodrászat, és ott egy jól megcélzott nyisszantással levágják a hajad töredezett részeit. Nos tehát nem kell máglyára küldeni minden egyes hajvasalót, de jó ha ésszel használod, és tartsd azt is szem előtt, hogy most kimondottan divatosak a hullámok.

 

Tovább a cikkre: http://borsa.hu/20091015/a-hajvasalasrol-ugy-altalaban/a-hajvasalas-helyes-technikaja-tanacsok-otthoni-hajvasalashoz/

 

  

Blogger Reggelin #3 - GHD Platinum hajvasaló | AvianaRahl

 

A blogger reggeli egy videó mix: esemény bemutató, vlog és unboxing. Ez volt az első fodrász márkás esemény, amin eddig részt vettem. Igazán bírtam ;)

 

 

Mindent a hajvasalásról – a szakértő válaszol

 

„Mennyire roncsolja a hajszálakat a hajvasalás? Azért kérdezem, mert sajnos nagyon zsírosodik a hajam, kétnaponta mosnom kell. Viszont azt is el szeretném érni, hogy vasalni is csak kétnaponta kelljen. Segítsetek!”

 

 

A hajvasaló károsító hatása leginkább a hőmérséklettől függ. 200°C felett már minden hajvasalás alkalmával károsítod a hajad. Ha a megfelelően alkalmazod a hajvasalót, használsz hővédő és styling termékeket, akkor könnyedén meg tudod őrizni a frizura tartósságát is két napig. Bár véleményem szerint a zsírosodást kellene először megszüntetni – a piacon erre számtalan professzionális termék elérhető. Azért, hogy a legmegfelelőbbet válaszd ki, mindenképp fordulj szakemberhez és segítségével kezdd el a kezelést.

 
„Melyik hajvasaló a legjobb?”
A ghd Platinum. A Platinumnál a ghd tudományos fejlesztése, a TRI-ZONE™ technológia gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről. A 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesíthetsz, göndöríthetsz és formázhatsz anélkül, hogy egy percig is aggódnod kellene hajad egészségéért.
 
„Milyen hővédő terméket használjak?”

Mindenképp a professzionális hővédőket ajánlom számodra. Esetleg próbáld ki a ghd Heat Protect hővédőt, nem fogsz benne csalódni.

 

„Hány fokon vasaljam a hajam?”

185°C-on. Ez a legoptimálisabb hőmérséklet a hajvasalásra, mely választ három év kutatási eredménye előz meg. A ghd hajformázóin például ezért egyáltalán nincs hőszabályzó kapcsoló, mivel egységesen 185°C-on működnek, hogy a formázás teljes időtartama alatt védve legyen hajad.

 

Tovább a cikkre: http://fodraszinfo.com/portal/mindent-a-hajvasalasrol-szakerto-valaszol/

  

 

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS HAJVASALÁS GA.MA ITALY & REMINGTON CI195 PEARL KÚPVAS

 

 

A mai videóban egy speciális, csúcstechnológiás hajvasaló márkát szeretnék nektek bemutatni ami méltán népszerű a fodrászok körében és egyre inkább teret hódit az otthoni felhasználók között is. A videó végén megemlített hajsütő pedig a Remington CI95 Pearl kúpvas amivel igazán szép és tartós végeredményt érthetünk el ha hajgöndörítésről van szó.

 

  

5 hiba, amit mindenki elkövet hajvasalás közben

 

Ti is rabjai vagytok a hajvasalóknak? Ezzel nem vagytok egyedül, szeretünk mindennap egyenes hajjal létezni, mert rendezett külsőt kölcsönöz. Persze, tudjuk, hogy a tincseink és a hajvasaló nem a legjobb barátok, éppen ezért fontos, hogy a minimálisra csökkentsük a hő okozta károsodás mértékét. Összegyűjtöttem néhány hibát, amit sokszor elkövetünk hajvasalás közben, ezekre figyeljetek oda!

 

 

 

1. Nem előkezelt haj

Ahhoz, hogy megtámadjuk a hajunkat 180 fokkal, muszáj, hogy kellően hidratált legyen. Hajvasalás előtt jól szárítsátok meg a hajatokat és használjatok hővédőt.

 

2. A legmagasabb hőfok kiválasztása

Csak azért, mert a kütyünket fel lehet tekerni 220 fokra, nem azt jelenti, hogy ezt a beállítást kell használni. Az ideális hőfokról itt olvashattok.

 

3. Nedves haj

Ha vasalás közbe sistereg, esetleg gőzölög a hajatok, azonnal hagyjátok abba a műveletet. A hajat csak teljesen szárazon lehet kiegyenesíteni. Ha a még nedves hajra mentek rá a vasalóval, nem lesz tökéletesen egyenes a hajatok, sőt brutálisan károsodik is. 

 

4. Nem választjuk szét a tincseket

Sokan esünk abba a hibába, hogy egyszerre túl vastag tincseket vasalunk ki, de így sajnos nem lesz gyorsabb a hajvasalás. Viszont nem lesznek a kivasalt tincsek sem olyan egyenesek, mint szeretnénk.

 

5. Sosem tisztítjuk a hajvasalót

Pedig kellene. Többszöri használat után a lemezeken megtapadt olajoktól és különböző szennyeződésektől könnyebben zsírosodhat a hajunk. Meleg vízzel vagy alkohollal töröljétek át a lapokat legalább hetente.

 

Tovább a cikkre: http://www.vous.hu/hir/20151127-hiba-hajvasalas-haj-hajtrend-hajvasalo

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

 

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr5813532949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása