Hajgöndörítés hő nélkül?
2017. augusztus 15. írta: Claudia Photography

Hajgöndörítés hő nélkül?

Eleged van már a különböző hajsütővasakból? Te is számtalanszor megégetted a kezedet? A hajadról nem is beszélve amit hiába növesztettél, nincs az a hajsütővas ami ne roncsolná, égetné?

Akkor itt a remek lehetőség, hogy hő nélkül készíts loknikat!

Különböző technikákat mutatnak be szépségszakértőink.

És ami szuper hír még, hogy mindenki el tudja készíteni és csak olyan kellékek kellene ami minden háztartásban megtalálható!

Próbáljátok ki! ;)

 

 

Göndör Haj Hajsütő Nélkül - Best Curly Hairstyles Without Heat (Hungarian Version)

KREAZONA

Minden vágyad a göndör haj, de Neked nagy bánatodra épp az ellentettje, szögegyenes a hajad? Ha idődből kitelne, és ha nem menne a hajad egészségének a rovására minden hajmosás után csak hajsütővasaznál, hogy elérd a tökéletes kinézetet?

Hogy ha ilyen és ehhez hasonló "problémáid" vannak, akkor ezek a hajgöndörítési ötletek igen csak megkönnyíthetik a dolgaidat. Felejtsd el a hajsütővasat! Sajátítsd el a következő hajcsavarási praktikákat, amikkel amellett, hogy időt spórolsz, még a hajszálaid is fellélegezhetnek majd.

Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy lefekvés előtt elkészíted a videóban lévő ötleteket, és "alszol rá egyet". Vagy ha Neked kicsit sürgősebb, akkor hajmosás után a vizes hajat így szárítod meg.

A videó megnézése után, beláthatod, hogy a káros hajsütőn kívül vannak más alternatívák is a göndör hajra, amik épp ugyanolyan tartósak, viszont jóval egészségesebb módszerek. Csak meg kell találnod a számodra legszimpatikusabbat.

De ha Te csak a szélfútta, kócos, lágyan hullámos "beach hair"-ra vágysz, amit a tenger sós vize, a finom szellő és a simogató napsugarak mesterhármasa adja, akkor készítsd el otthon saját sóspray-det, amivel majdnem elérheted azt a hatást, mintha csak egész nap strandoltál volna.

  

 

4 GÖNDÖR/HULLÁMOS FRIZURA (HŐ NÉLKÜL)

FollowAnna

 

Hajgöndörítés hő NÉLKÜL, hajpánttal | No heat curls

Lakatos Luca

 

Egyszerű, hőmentes hajgöndörítés

Herczeg Hajnalka

Egy nagyon egyszerű módszer hajgöndörítésre. Próbáld ki Te is! ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ha csak hullámcsatod van, az is tökéletes, azzal is el tudod készíteni.
Miután feltekerted az összes hajat, fél-egy órát hagyd száradni.

 

 

ZOKNI hullámok | HŐ NÉLKÜLI hajgöndörítés

Bencze Máté

Csupán 5-6 pár ZOKNIra lesz szükség ahhoz, hogy varázslatos hullámokat készítsünk HŐ NÉLKÜL!! A videóban részletesen elmagyarázom ennek szuper módszernek a lépéseit :)

 

 

Hullámos frizura (HŐ NÉLKÜL)

FollowAnna

 

Nagyon sokat hordom mostanában így a hajamat, és ez felkeltette az érdeklődéseteket, szóval megcsináltam róla a videót! Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető frizura, csak egy kis alvás kell hozzá!:)

 

  

Hajgöndörítés hő nélkül - Göndör tincsek hő nélkül

Dorina Marbelouss

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

 

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr7512751206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása