Óvodai Fotózás újragondolva
2017. május 08. írta: Claudia Photography

Óvodai Fotózás újragondolva

Hogy épp is mit fotózom, annak csak a képzelet szab határt. Bármilyen kéréssel bátran megkereshetnek.

 

Hogy kiemeljek egyet a sok közül? Óvodai fotózás.

Ami először meglepett, mert ez a vidéki, úgynevezett fényképészek dolga volt, ahogy a tablóképek elkészítése is.

 

Ebben a témában őszintén megmondom, hogy le is voltam maradva, mert családomba, nincs ovis korú gyermek és nem tudtam, milyen képek is születnek mostanában, mígnem egy Óvoda megkeresett és a segítségemet kérte. A panasz oka, hogy milyen rossz minőségű képek születnek, milyen körülmények közt!

Kértem, hogy mutassanak pár képet az elmúlt évekből.

 

Nem tudom kedves anyukák Ti, hogy vagytok ezzel, de amit én láttam az sokkolt!

A fényképészek többsége futószalagszerűen fényképezik a gyerekeket, akik abban a pár percben ami rájuk jut végig feszengenek, az eredmény pedig egy kaptafára készült, divatjamúlt ovi fotó.

 

Épp ez miatt sok szülő nem túl nagy örömmel veszi igénybe ezt a szolgáltatást. De miért is kellene ennél a maradi stílusnál leragadni, ha az óvodai fotózás történhet egészen másképp is? Nálam ötletes, modern, profi minőségű, a kicsik egyéniségét bemutató ovi fotók készülnek, ellenben a hagyományos óvodai fotózással ami már idejétmúlt!

 

Én minden gyermekre min. 15-20 percet szánok. Ez elég idő arra, hogy a bátortalanabbak is megnyíljanak, és a személyiségükhöz illő fotók készüljenek.

Így van idő többféle, természetes beállításra és spontán pillanatok megörökítésére. Lehetőség van többszöri átöltözésre,  frizurára, esetleg szülőkkel való fotózásra.

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam kattints weboldalamra: http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography/minosegi-ovodai-fotozas

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr7312490803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása