Legyen tiéd a legszebb fesztivál smink és frizura
2018. július 03. írta: Claudia Photography

Legyen tiéd a legszebb fesztivál smink és frizura

Lányok, kezdődik a fesztivál szezon!

Számtalan tipp áll rendelkezésedre, hogy szuper trendi legyél a fesztiválon!

Itt a lehetőség, hogy kilépj a komfortzónádból! Csillogó sminkek, fonott, színes fonatok...

Itt mindenki megtalálja a stílusát!

 

 

Kezdődik a Volt fesztivál! 5 smink, amit mindenképp próbálj ki a bulizáshoz

 

A bulizás és a zene kedvelőinek nagy örömére a Volt fesztivál 2018-ban is jó pár koncertet tartogat, amire minden korosztály hatalmasat partizhat. De vajon milyen sminkeket érdemes párosítani a bulihoz?

 

Elő a merészségeddel, és kövesd sminktippjeinket, hogy a trendi farmersortodhoz, a bulizós ruhádhoz, sőt, még a sárálló gumicsizmához is mindig passzoljon a makeupod. Ha a Volt fesztiválon, vagy épp az év bármelyik szabadtéri buliján nagyon divatos és mutatós sminkben készítenéd a bulizós szelfiket, nézd meg a galériát, és lesd el őket.

Hódítsd ezekben a sminkekben a Volt fesztiválon!

 

Tovább a cikkre: https://www.joy.hu/volt-fesztival-smink-102468

 

 

▼Fesztivál Smink & Haj▼Festival Makeup & Hair▼ Karin Dragos

Sziasztok! Hey Loves! A mai videóban egy fesztivál szezonra alkalmas sminket és frizurát mutatok be Nektek! Szerintem könnyen elkészíthető mindkettő, de ugyanakkor nagyon jól mutat. Remélem Nektek is tetszik és kipróbáljátok a tippjeimet. Írjátok meg kommentben Ti milyen fesztiválra mentek el idén. Én ott leszek a Campuson. Juhuuu! :) Sok puszi Nektek, hamarosan jövök a NYX versenyvideómmal. Drukkoljatok nekem, hogy jól sikerüljön!

 

 

FESZTIVÁL SMINK - Kárpáti Rebeka

Sziasztok Drágák, Itt a fesztivál szezon juhúúúúú! Vágjunk is bele egy tartós, vagány, "nem leizzadós" fesztiválsminkbe! :) A smink elkészítéséhez főleg trend IT UP sminkeket használtam.:)

 

 

Tökéletes frizurák a fesztivál szezonra! | 4 fonással készült haj - Réka

Sziasztok! Annyian kértétek hogy mutassam be videóban nektek a hajfonataimat, így ezt el is készítettem nektek! A kezem szinte leszakadt a végére, de remélem tetszik!

  

A tökéletes fesztivál külső - smink és haj ötlet fesztiválra / Csivettka

Sziasztok Lányok és Fiúk! Én már készülök a fesztivál szezonra! Az utóbbi években a Balaton Sound volt a kedvenc időtöltésem júliusban és a Sziget pedig augusztusban. Attól félek ez idén sem lesz másként, bár minden éven elhatározom, hogy idén inkább nyaralni megyek, ez valahogy sosem jön össze. A szívem mindig oda vágy. Ha fesztivál akkor nálam bármi szóba jöhet. Extrém vagy bohókás smink és lehetőleg minél kevesebb ruha...a hajam akkor is leengedem, ha megsülök, mert úgy érzem magam igazán szexinek, nem mellesleg a részeges rock'n'roll-hoz még jól is jön, amit egy Dimitri Vegas koncerten lehet igazán jól nyomni. Vagy a pogóhoz. Miért ne. Egy szó mint száz, valami ilyesmit képzeltem el idén, amit a videóban láttok, talán mínusz a paróka, mert az nagyon melegít, bár ha idén is elmossa az eső a fesztivált, talán még jól is jön. Fogadjátok sok szeretettel!

 

 

3 Bohém/Fesztivál Frizura percek alatt KEZDŐKNEK | AvianaRahl

Néhány szuper könnyű bohém/fesztivál frizura ötletet hoztam mára, amiket én is gyakran készítek magamnak, így tökéletesen működnek a hétköznapokban is!

 

 

 

Unikornis Hableány sminktermékekkel fesztivál look I KIALAKÍTÓ

 

FESZTIVÁL OLCSÓBBAN? ÉN ÉLEK A DIÁKKEDVEZMÉNNYEL! │ Emci Beauty

 

Tartsatok velem, készüljünk együtt a fesztiválokra! Tudnivalók, link a fesztiválokkal kapcsolatban: www.meex.hu/diakjegy

 

 

Készülj Velem a Fesztiválszezonra! | Alexa Pallagi

Hahóóó!! Készülj velem a fesztiválszezonra!

 

 

NYERJ FESZTIVÁLJEGYET ÉS LÉGY PRO A TIPPEIMMEL * Szilva *

Hejjhóka!

Én immáron 7. éve nagy fesztivál arc vagyok, így arra gondoltam ebben a kis vlog szerűségben megosztanám Veletek a fesztiválos tippjeim!

Szeretném felhívni a figyelmeteket a Bravos 3in1 fesztivál nyereményjátékára is, ugyanis kár lenne rá nem jelentkezni! :)))

https://www.fesztival.bravos.hu/nyeremenyek/fonyeremeny

Köszönöm a Bravosnak a videó támogatását!

 

 

Fesztivál smink és frizura ötletek

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg barátaiddal is! :) Köszönöööööm :)

http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr914091573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása