Egészséges haj és bőr egy kapszulába zárva!
2017. augusztus 15. írta: Claudia Photography

Egészséges haj és bőr egy kapszulába zárva!

Imádok mindenféle kenceficét kipróbálni mint hajam mint az arcom szépsége végett, de van az a pont amikor ez már nem elég.

 

Ilyenkor, úgynevezett étrendkiegészítőket szoktam használok.

Több terméket próbáltam már az évek alatt, több kevesebb sikerrel, mígnem kb. 1 éve rátaláltam a dm két termékére.

 

Az egyik a hajam szépségéért felelős, míg a másik a bőröm és hajam szépségéért, beleértve a körmök egészséges növekedését is.

 

Ezek a kis szupi szerek tabletta és kapszula formájában kaphatóak. A Kapszulából ami a hajunkért felelős napi 1 db fogyasztható, a bőrünk szépségére 2 db tablettát ajánlott naponta fogyasztani.

 

Azért is most írom meg véleményem ezekről a termékekről mivel már 1 éves tapasztalattal tudom mondani mennyire, de mennyire hatásosak.

 

Nekem személy szerint hatalmas szükségem van ilyen fajta készítményekre mivel pajzsmirigy beteg vagyok és sajnos ennek a fránya betegségnek egyik súlyos mellékhatása, hogy hajkoronám már nem a régi fényében tündököl. Sokkal kényesebb, kezelhetetlenebb hajam a betegség óta és rengeteg rossz pillanatot okozott!

 

De ennek a két terméknek köszönhetőleg legalább már erre nincs gondom! Hajam sokat nőtt, sokkal egészségesebb! Bátran ajánlom mindenkinek!

 

És plusz jó, hogy szinte minden dm üzletben megvásárolható, elérhető áron!

 

Itt vannak a leírások és dobozok, hogy még könnyebben tudj információkat szerezni és megtalálni a dm üzletekben!

 

 

 

 

 

 

Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex

 

 

A Das Gesunde Plus étrend-kiegészítő kapszula a haj egészségéért fontos tápanyagokkal, cinkkel, biotinnal, folsavval, pantoténsavval, valamint más fontos B-vitaminokkal látja el a szervezetet.

 

A cink hozzájárul a haj és a köröm, a biotin pedig a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A B-vitaminok részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.

 

Összetevők: Keményítő, Zselatin, Cink-Citrát, Nikotinsavamid, Kálcium-D-Pantotenát, B6 Vitamin, B1 Vitamin, B2 Vitamin, Folsav, Biotin, B12 Vitamin, Csomósodást Gátló Anyag, Étkezési Zsírsavak Magnéziumsói, Szilícium-Dioxid, Színezék, Titán-Dioxid 

 

Naponta egy kapszula fogyasztása javasolt.

Kiszerelés: 60 db

Ár: 899 Ft

 

 

Das Gesunde Plus Kieselerde +Zink +Biotin Tabletten

 

 

Étrend-kiegészítő a haj, köröm és bőr normál állapotának fenntartásához.

A cink egy létfontosságú nyomelem, számos enzim alkotórészeként hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál csontozat, valamint a haj, köröm és bőr normál állapotának fenntartásához.

 

A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához.

 

Összetétel: Kovaföld, maltodextrin, tömegnövelő szer cellulóz, gumi arábikum és térhálós karboxi-metil-cellulóz, cink-oxid, biotin, fényezőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz és hidroxi-propil-cellulóz, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid és zsírsavak valamint étkezési zsírsavak magnéziumsói, színezék titán-dioxid, nedvesítőanyag glicerin, növényi olaj (kókusz- és pálmaolaj).

 

Naponta két tabletta fogyasztása javasolt.

Kiszerelés: 120 db

Ár: 2000 Ft

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr9312751118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása