Készen állsz a bikini szezonra? Ha nem, itt a megoldás!
2017. június 13. írta: Claudia Photography

Készen állsz a bikini szezonra? Ha nem, itt a megoldás!

Kedves Nőtársaim! Igen, igen! Ezzel a problémával sajnos évről évre meg kell küzdenünk.
De itt a megoldás! Tippek, hogyan legyünk karcsúak nyárra!
Szuper hasznos diéták, amit otthoni körülmények közt válthatsz valóra.

   

Fogyókúrázol? Íme 10 tuti tipp a biztos fogyáshoz!

22152_w.jpeg

Az alapokat mindenki tudja – egyél kevesebbet, mozogj többet, és figyeld, ahogy a kilók eltűnnek. Már csak egy kis ösztönzés hiányzik – mi megosztjuk veled a modellek titkait.
 

1. Vezess naplót
Ha sikeresen akarsz fogyókúrázni, jegyezz le minden egyes falat ételt és korty italt a naplódba. Segít nyomon követni, hogy mit eszel, és nem utolsósorban szembesülhetsz az elfogyasztott mennyiséggel is. Próbáld minden bejegyzéshez a kalóriaértéket is odaírni.

 

2. Tarts otthon rágcsálnivalókat
A legtöbb fogyókúrázó elköveti azt a hibát, hogy eltünteti otthonról az összes rágcsát. A modellek ezzel szemben tudják, hogy a sikeres fogyókúra titka az, ha egész nap van kéznél valamilyen snack. Időnként mindenkire rátör az éhség – persze ne fagyival vagy pizzával verjük el, hanem egészséges, alacsony zsírtartalmú falatokkal: joghurttal, édesburgonyával, pattogatott kukoricával, edamame babbal. Akkor is vigyél magaddal valamit, ha elmész otthonról: ha van a táskádban egy müzli szelet, nem kell beugranod gyorsétterembe....

 

Tovább a cikkre:

https://www.joy.hu/tipp/13802_fogyokurazol_ime_10_tuti_tipp_a_biztos_fogyashoz.html
 

 

Lassú, de hatásos: almaecet diéta

gettyimages-614444404.jpeg

Aki nem azonnali eredményre vágyik, hanem fokozatos diéta is megfelel számára, válassza az almaecet-fogyókúrát! Egészséges és nem megterhelő.
 

Azt most ne vegyük számításba, hogy szeretjük-e vagy sem az almaecet ízét, hiszen egy pohár vízzel keverve étkezés előtt mindenki le tud nyelni egy kiskanálnyit. Számos diéta igényel komoly lemondásokat, szervezetünket megterheli, ezért nem is tartható állandóan, bizonyos időközönként le kell állni vele.

 

Az almaecet-fogyókúra azonban más. Igaz, hogy nem hoz olyan gyors és látványos eredményt, fokozatosan fogyaszt – de nem kell abbahagyni, és az egészségre előnyös hatással van.
 

Tovább a cikkre:  http://napidoktor.hu/dieta/lassu-de-hatasos-almaecet-dieta/

 

Három hét múlva már látványos eredménynek örülhetünk
Ezzel a házi praktikával sok kilót ledobhat

hd5ktkqturbxy8zmde5yjgwn2uwmzvknjuyodgyotq1ywy2zwflotjmzi5qcgvnkpudacpna-jnajktbc0dfm0bva.jpeg

Ha az alábbi recept szerint kikeverjük ezt a zsírégető koncentrátumot, és minden főétkezés alkalmával eszünk belőle egy kiskanállal, hamarosan eltűnik a hasunkról az úszógumi.
Különösen akkor lesz gyors és látványos a változás, ha a kúrát testmozgással is megtámogatjuk. A pikáns koncentrátum összetevői között olyan erős zsírégetőket találunk, mint a citrom, a torma, a gyömbér és a fahéj. Hogy hogyan hat? Először is a citromban található C-vitamin szabályozza a testtömegszázalékot, vagyis nemcsak az immunrendszer erősítésében, hanem az anyagcserében és felszívódásban és a zsírbontásban is szerepet játszik.

 

Tovább a cikkre:
http://www.blikk.hu/eletmod/tippek/ezzel-a-hazi-praktikaval-sok-kilot-ledobhat/gsny7fj


 

Nevetségesen egyszerű fogyás tippek

fogyokura_kat4.jpeg

Ki ne szeretne könnyűszerrel fogyni? Lehetséges, és még élvezetet is találunk benne. Íme néhány egyszerű módszer a fogyásra!
 

A túlsúllyal küzdőknek van egy nagy problémája: nem igazán fűlik a foguk a mozgáshoz. Sokan még a drasztikus fogyókúra mellett is inkább döntenek, mint hogy rendszeresen mozogjanak.
Pedig a mozgással talán a legegyszerűbb kilókat leadni, ráadásul még jól is érezzük magunkat közben. Mi ez a néhány, nevetségesen egyszerű fogyókúra módszer?

 

Ugye még emlékszünk, milyen szívesen használtuk gyermekkorunkban a frizbit? Most se legyünk restek beszerezni egyet, ha csak nincs már, és nem porosodik valahol. Dobáljuk el messzire, vagy játsszunk valakivel: a frizbi után rohangálás garantáltan megizzaszt, és közben észre sem vesszük, mennyire jól esőt mozogtunk. Ez is egyfajta fogyókúra!
 

Tovább a cikkre: http://napidoktor.hu/dieta/nevetsegesen-egyszeru-fogyas-tippek/
 

20 biztos fogyókúrás tipp
Egyszerű trükkök, hatékony fogyás

tipp3.jpeg

Fogyókúrád sikere nem csak azon múlik, hogy mit és mennyit eszel. Ismerj meg néhány trükköt!
 

1. Igyál több vizet!
Igyál meg minden nap legalább nyolc pohár vizet az étkezések között, illetve egy nagy pohár vizet az étkezések előtt húsz-harminc perccel. Az ásványvíz mellett ihatsz gyógyteát, gyümölcs- és zöldségleveket is. Fontos tudnod, hogy ha a fogyókúra mellett edzel is, még több folyadékra van szükséged.

 

2. Ne kevesebbet, többet egyél!
Ha fogyókúrád ideje alatt kevesebbet eszel, anyagcseréd lelassul, ami egyenes út a súlygyarapodás felé. Az anyagcseréd helyes működése, illetve vércukorszinted egyensúlya érdekében egyél a nap folyamán minél több alkalommal, rendszeres időközönként.

 

Tovább a cikkre: http://femina.hu/fogyokura/20_biztos_trukk/
 

A sikeres fogyás 7 titka - Fogyókúra tippek

diet_girl_choice2.jpg

Hét lépés, ami bárkinél hozzájárulhat a sikeres fogyáshoz...


Nem vagyunk egyformák; van, akinek ez jön be, a másiknak meg pont az ellenkezője...

 

Így van ez a fogyással is. Lehetetlen olyan fogyókúrát kitalálni, ami majd mindenkinél sikeres lesz.

Vannak azonban olyan tényezők, melyek nagy valószínűséggel bárkinél hozzájárulnak a sikeres fogyás megvalósításához. Most ezeket összegezzük.

 És persze továbbra is igaz, hogy ne csupán a hitre vagy bizalomra alapozd a fogyókúrádat, hanem próbáld ki, és tapasztald meg, hogy az itt leírtak számodra is működnek-e!

 

Néha kell egy kis idő, hogy a szervezet átálljon egy másfajta működésre, és képes legyen elengedni a raktározott felesleget. Fontos, hogy mielőtt azt gondolnád, ezen pontok betartása nálad nem hoz eredményt, hagyj elegendő időt az átállásra. (Minimum két hét!)
 

Mert ha kitartasz, jó eséllyel Te is azok közé tartozhatsz majd,
akik elérték és meg is tudják tartani a számukra ideális testsúlyt!
 

A sikeres fogyás 7 legfontosabb lépése...
 

Tovább a cikkre: http://www.fogyas.info/a-sikeres-fogyas-titka-7-pontban_fogyokura-tippek_attekintes.php

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

 

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr2412588967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása