Hogyan lehet Hollywoodi mosolyunk? Íme sok hasznos tipp, hogy fogaink ragyogó fehérek legyenek!
2017. június 07. írta: Claudia Photography

Hogyan lehet Hollywoodi mosolyunk? Íme sok hasznos tipp, hogy fogaink ragyogó fehérek legyenek!

Egy szép fehér fogsor meggyőző látványt tud nyújtani. Mindenki vágya egy ragyogó Hollywoodi mosoly!
De hogyan is fogjunk bele? Vannak esetleg veszélyei?

Forduljunk fogorvoshoz, vagy elegendő ha otthoni fehérítőt választunk?

Szakértőktől megkapjuk ismét a helyes választ!

4 tévhit a fogfehérítésről

 

lumineers-dubai-by-dr_-rami-hamed-center.jpeg

Annyi tévhit terjeng a fogfehérítésről, hogy megkértünk egy független fogorvost, oszlassa el ezeket. Dr. Kovalenszki Richárd a leggyakrabban hallottakról mondja el, hogy is van ez pontosan.
A fogfehérítés hihetetlen népszerűségnek örvend manapság. Egyrészt az utóbbi időben egyre
olcsóbbá váltak ezek a technológiák, másrészt megjelentek az otthoni fogfehérítők, amelyek tovább csökkentették az árakat.

A csökkenéshez az is hozzájárult, hogy a kuponos oldalakon keresztül még olcsóbban, már 12-15000 forintért is el lehet végeztetni egy ilyen kezelést. Ennek a fokozott érdeklődésnek az egyik velejárója a tévhitek kialakulása és széles körben való terjedése is.

Sokan hajlamosak kész tényként elfogadni azt, amit például a fodrászuktól hallanak, aki szintén úgy hallotta az egyik vendégétől, de igazából nem néz utána senki a tényeknek, egyszerűen csak továbbadják a sztorit. Így aztán mára jó néhány tévhit alakult ki a fogfehérítéssel kapcsolatban. Megkértük dr. Kovalenszki Richárd fogorvost, hogy oszlassa el ezeket.

Tovább a cikkre: http://divany.hu/eletem/2012/10/11/4_tevhit_a_fogfeheritesrol/

Minden amit tudni akarsz a bio fogfehérítésről

 

white_teeth_2-1000x667.jpeg

2012-ben nagyot változott a csillogó mosolyok világa: betiltották a maró hatású, vagy magas hidrogén- illetve karbamid-peroxid tartalmú fogfehérítő szerek használatát. A korábbi 25-35%-os koncentrációjú vegyületek helyett már csak 6%-osakat lehet használni, még a fogorvosi fehérítések során is.
Ennek ellenére vagy tán éppen ezért rendkívül nagy az érdeklődés azon technológiák iránt, amelyek egyáltalán nem terhelik a szervezetet testidegen vegyi anyagokkal, illetve nem károsítják a fogzománc felszínét. A két éve piacra dobott innovatív és egészség-barát bio fogfehérítési módszer kíméletes mégis hatásos.

Tovább a cikkre: https://essentialbeauty.hu/blog/minden-amit-tudni-akarsz-a-bio-fogfeheritesrol/

Ragyogó mosoly? - 7 tény a fogfehérítésről

 

20120105-testedlelked-ragyogo-mosoly-7.jpeg

Jessica Alba, Jennifer Garner, Julia Roberts, Eva Mendes - és még hosszasan sorolhatnánk azoknak a hírességeknek a nevét, akik lenyűgöző mosollyal büszkélkedhetnek. A gyönyörű, hófehér mosolyért viszont nem kell Hollywoodba menni, elég csak néhány tanácsot megfogadni és pár dologgal tisztába lenni.

Tovább a cikkre: http://www.life.hu/horoszkop/20120105-ragyogo-mosoly-7-teny-a-fogfeheritesrol.html

Amit a fogfehérítésről tudni érdemes

 

tooth_whitening.jpeg

Az esztétikai fogászatban, manapság egyre gyakrabban alkalmazott eljárás a fogfehérítés. Mivel a sokak által fogyasztott nikotin, kávé és vörös bor elszínezi a fogakat, a fogfehérítés napjainkra igen népszerű lett.

Az eljárás alapja a professzionális fogtisztítás. Bizonyos gyógyszerek (például a penicillin), egyes nyomelemek (a túl sok fluorid) és az ételfestékek is elszínezhetik a fogakat. A fogak természetes színe is egyénileg eltérő lehet, és idővel egyre sötétebb lesz.

Ha az elszíneződést a fogidegek elhalása okozza, sem csiszoló hatású fogkrémekkel, sem polírozással nem lehet eredményt elérni. A fogfehérítés két alaptípusa a fogászati rendelőben végzett gyorsfehérítés és az otthoni fogfehérítés.



Tovább a cikkre: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogaszat/11221/fogfeherites

Mindent a fogfehérítésről!/Hollywood titka és a tökéletes Instagram mosoly

 

Már régóta ígértem Nektek ezt a videót, ahol hosszan és velősen kifejtem a véleményem az összes fogfehérítős módszerről, amit eddig próbáltam: LED-es, peroxidos, peroxid-mentes, fogorvos általi, házi, internetről rendelt és hosszú a lista. Szeretnétek hollywoodi mosolyt? Nos ez nem olyan egyszerű ám, mint ahogy azt gondoljuk... Az instagramot viszont fájdalom nélkül meg tudjuk kicsit buherálni a szép mosoly elérése érdekében, ebben a videóban pedig meg is mutatom hogyan! Nem tudod milyen rúzst válassz? Elmondom nekem mi vált be!

Hogy legyenek vakító fehér fogaim?
Mutassuk ki a fogunk fehérjét!

 

20120105-testedlelked-ragyogo-mosoly-71.jpeg

A fehér fogsor iránt egyre növekszik az igény, ami érthető is. Hiszen az elszíneződött fogak számos esetben az ápolatlanságot, az elhanyagoltságot sugallják, míg ezzel szemben a fehér fogsor az egészség és a jól ápoltság "hírnöke".
Mitől lesz a fehér nem fehér?

A rendszeres és jól végrehajtott fogmosás ellenére is elszíneződhet fogazatunk. Sokan azt gondolják, hogy fogaik színe csupán genetikai adottság kérdése, pedig ez messze nem így van.

A sárgásbarna színű fogkő a foglepedék elmeszesedésével alakul ki. A fogak felszínén folyamatosan képződő - ételmaradékokból és baktériumokból álló - foglepedék viszont rendszeres és helyes fogmosással eltávolítható.

A fogak színét egyébként a szabad szemmel nem látható, apró pigmentrészecskék adják, amelyek a fogzománc és az alatta lévő dentin anyagába találhatók. A fogfehérítési módszerek egy része a pigmentrészecskék elszíntelenítésén alapul.

Tovább a cikkre: http://www.hazipatika.com/eletmod/egeszseges_szepseg/cikkek/hogy_legyenek_vakito_feher_fogaim/20071016173103

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr212571919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása