Kreatív esküvői fotózás: Ki ne szeretne még egy napra hercegnő lenni?
2017. május 14. írta: Claudia Photography

Kreatív esküvői fotózás: Ki ne szeretne még egy napra hercegnő lenni?

Kreatív Esküvő fotózás:
A kreatív esküvői fotók csakis Rólatok szólnak, ebből a sorozatból fogtok választani nyomtatott formában otthonotok díszítésére. Lehetőségetek van arra, hogy a kettőtökről készült kreatív fotók az esküvőtök napján, vagy egy teljesen külön napon készüljenek. Ha szeretnétek erre a meghatározó eseményre nagyobb hangsúlyt fektetni akkor célszerű több időt és energiát fordítani a fotózásra.

Kreatív fotózás az esküvő napján:
Ha a kreatív fotózás az esküvő napján van akkor az egyik lehetőség, hogy a készülődés után a szertartások előtt történik, ekkor még tökéletes a smink és frizura. Bár ebben az esetben számolni kell, hogy a nyári hónapokban ilyenkor van a legnagyobb hőség, mivel déli órákra esik a fotózásra szánt idő és a fényviszonyok sem a legideálisabbak.

A másik lehetőség, hogy a kreatív fotózás a szertartások után de még a vacsora előtt történik. Ennek legnagyobb oka, ha a vőlegény az oltár előtt szeretné először megpillantani a menyasszonyt! Ebben az esetben a szertartások után már felszabadultabban érezhetitek magatokat a fotózáson. Ilyenkor a fényviszonyok ideálisak de az időre nagyon kell figyelni, nehogy hiányoljanak Titeket a násznép.

Kreatív Esküvő fotózás külön napon:
Ha a csodálatos, egyedi, kreatív fotókat szeretnétek komfortosan, stresszmentesen akkor a külön napi fotózást fogjátok választani! Ezen a napon, kipihenten, kellemes hangulatban telik a fotózás. Időkorlát nélkül, akár naplementés képek is készülhetne, több kalandos helyszínen.

 

Nem vitás, hogy ezzel a választással lehet az esküvői fotózásból a legtöbbet kihozni.
Természetesen a menyasszonyokba felmerül a kérdés mennyi plusszal jár, de tapasztalat szerint megéri még egyszer a smink és frizura készítés. Ki ne szeretne még egy napra hercegnő lenni ;)

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr4312505037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása