Éjjeli hajápolás!
2017. május 10. írta: Claudia Photography

Éjjeli hajápolás!

Egy hosszú hajkorona nagy odafigyeléssel marad szép egészséges.

A különféle samponok, balzsamok, kenceficék mellett nagyon kell ügyelni pl. hogy mivel, hogy és hányszor fésüljük ki loboncunkat. Mivel a fésüléssel is nagy károkat tudunk okozni.

 

De még ennél is fontosabbnak tartom, hogy ne kibontott hajjal aludjunk. Mivel az éjszaka folyamán számtalanszor forgolódunk, dörzsöljük hajunkat  a párnához.

Egy az, hogy tiszta gubanc lesz reggelre, a másik, hogy megtörjük hajszálainkat.

 

Hogy mi a megoldás?

Én a fejem búbjára egy laza kontyot szoktam készíteni.

De vigyázat!  Nem hajgumival ami szintén csak megtöri, hanem egy nagyfogú hajcsattal, ami csak rögzíti. Sokkal kényelmesebb maga az alvás, és még a hajunk is szépül. Jó úgy ébredni, hogy nem tekeredtél vagy ötször bele az éjszaka folyamán :D  Próbáljátok ki!

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam kattints, weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr2712497051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása