Próbáltad már a Kallos Cosmetics Lab 35 termékeit?
2017. június 08. írta: Claudia Photography

Próbáltad már a Kallos Cosmetics Lab 35 termékeit?

kalloslab35.jpg

Egy újabb Kallos Terméket próbáltam ki, ami szintén levett a lábamról! A Lab 35 a Kallos egyik luxus terméke.

Én először a hajvégápoló szérumját próbáltam ki amiről már írtam is egy korábbi blogomban és ami meggyőzött és kíváncsivá tett a család többi tagja iránt is.

Így próba alá tettem a kényeztető, hajerősítő sampont és hajpakolást egyaránt. A vártnál is kényeztetőbb érzés volt a használatuk. Selymes és nagyon puha, ápolt lett tőle a hajkoronám!

A hajmosás utáni szérumok, olajok, ápolók még izgalmasabb dolgok. Választásom elsősorban olyan termékekre esett, amik megkönnyítik hosszú hajam kifésülhetőségét és a hajszárítás utáni áplásban is segít, vagyis nem lesz száraz a hajvégem, sokáig érezzem ápoltnak, energiával telinek. Maradjon rugalmas és csillogó!

És így lett. Fantasztikus koktélt raktam őssze :D

Először is a Kétfázisú Kifésülést könnyítő Hajkondicionálót fújtam a hajamra. Könnyen kifésültem a makacs csomókat is a hajamból, károsodás nélkül. Ezután a Hajvégápoló szérumot használtam, de csakis a hajvégeimen. Hagytam megszáradni hajamat a szabad levegőn. (ritkán szárítom hajszárítóval, mivel roncsolja hajunkat a forró levegő).

Végezetül az extra csillogásért a Brilliance Shine mist-et permeteztem az egész hajamra. Teljes mértékben szalonhatást értem el. Próbáljátok ki Ti is!

És amit soha ne feledjünk el, ha kozmetikumok közt válogatunk, hogy ki nem tesztel állatokon, a mi szépségünkért!
A Kallos márka megbízható, ráadásul a miénk, Magyaroké és úgy alkotják jobbnál jobb termékeiket, hogy nem kell egy kis kutyusnak, vagy nyuszinak sem szenvednie!!! Ezt nevezem én igazi MÁRKÁNAK!!!

Próbáld ki Te is!

Itt vannak a részletes leírások a használt termékekről:

Lab35 Kényeztető Hajerősítő Sampon száraz, töredezett hajra

big-819-kallos.jpeg

Gazdag hidratáló és regeneráló sampon egyedülálló hatóanyag kombinációval: Keratrix formulával, olívaolajjal, kókuszolajjal és D-Panthenollal védi és selymessé varázsolja a hajat. Természetes Keratin tartalmának köszönhetően a haj erős és rugalmas lesz. Antioxidánsokban gazdag A-, D- és E vitamint tartalmazó Olívaolaj tartalma újjáépíti a haj szerkezetét és vitalizálja a meggyengült hajszálakat. Kókuszolaj tartalma ápolja a fejbőrt. Az innovatív Keratrix formula védő filmréteget képez a hajszálakon.

Lab35 Kényeztető Hajerősítő Pakolás száraz, töredezett hajra

big-821-kallos.jpeg

Egyedülállóan selymessé, fényessé, erőssé, könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat. Az innovatív Keratrix formula védő filmréteget képez a hajszálakon.Lab35 Kényeztető Hajerősítő Sampon száraz, töredezett hajra Gazdag hidratáló és regeneráló sampon egyedülálló hatóanyag kombinációval: Keratrix formulával, olívaolajjal, kókuszolajjal és D-Panthenollal védi és selymessé varázsolja a hajat. Természetes Keratin tartalmának köszönhetően a haj erős és rugalmas lesz. Antioxidánsokban gazdag A-, D- és E vitamint tartalmazó Olívaolaj tartalma újjáépíti a haj szerkezetét és vitalizálja a meggyengült hajszálakat. Kókuszolaj tartalma ápolja a fejbőrt. Az innovatív Keratrix formula védő filmréteget képez a hajszálakon.

Lab35 Kétfázisú Kifésülést könnyítő Hajkondicionáló Keratinnal, Selyem proteinnel és Vitamin komplex-szel

big-1016-kallos.jpeg

Hajban maradó, kifésülést könnyítő regeneráló hajkondicionáló Keratinnal, Selyem proteinnel és Vitamin komplex-szel. Különleges hatóanyag tartalmának köszönhetően hidratálja, táplálja és erősíti a haj belső szerkezetét és a töredezett hajvégeket. Fényessé, selymes tapintásúvá, egészségessé, rugalmassá és könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajszálakat. Könnyű textúrája nem nehezíti el a hajat.

Lab35 Hajvégápoló szérum száraz, töredezett hajvégekre

big-824-kallos.jpeg

Simává, selymessé és ragyogóan fényessé varázsolja a hajszálak felszínét és regenerálja a roncsolt hajvégeket. Azonnal felszívódik, nem kelt zsíros érzést. Az innovatív Keratrix formula védő filmréteget képez a hajszálakon.

Lab35 Brilliance Shine mist

big-1043-kallos.jpeg

A válogatott legfinomabb, természetes olajokat tartalmazó optimális formulájának köszönhetően a Lab35 Brillance Shine permet a tökéletes finish termék, mely ragyogó fényt és selymességet ad a fakó, élettelen hajnak. Ez a könnyű textúrájú permet csodásan egészséges ragyogást kölcsönöz, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Védőpajzsot biztosít a károsító környezeti hatások ellen, csökkenti a statikusságot. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag aktív Argánolaj, Avokádóolaj, Kókuszolaj, Napraforgóolaj, Lenolaj, Makadámia olaj és Olívaolaj tartalma erősíti és megújítja a haj szerkezetét, tökéletes rugalmasságot és vitalitást biztosít.

Tovább a termékekre: https://www.kallos.com/lab35-k60.html

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr4112572011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása