Csillogó hajkorona! Kallos Cosmetics
2017. május 04. írta: Claudia Photography

Csillogó hajkorona! Kallos Cosmetics

A hosszú haj számomra mindig is fontos volt. Elképzelni sem tudnám máshogy. Nemhiába… Olyan hosszú hajjal születtem, hogy amikor a kórházból hazavittek, édesanyám levágta a hajam elől, mert a szemembe lógott! :D

 

De egy hosszú hajat nem könnyű ápolni. Az évek alatt számtalan sampont, balzsamot, hajpakolást kipróbáltam, de csak nemrég találtam rá az igazira. És hogy melyik ez a termékcsalád? Nem fogjátok elhinni. Egy magyar termék, a Kallos!

 

Én egyszerűen imádom. Már az első használat után hatalmas pozitív változást hozott fürtjeimbe. Sokkal ápoltabb, energiával teli lett a hajam. A sampon, balzsam és hajpakolók mellett nagyszerűek a hajvégápoló szérumjai is. Egy szóval tökéletes! Az áráról meg nem is beszélve, ami nagyon kedvező.

 

Jelenleg kettő féle sampont és hajpakolót használok felváltva:

az egyik a KJMN Banán Hajerősítő Sampon multivitamin komplex-el.

 Aktív hatóanyag tartalma - A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, C-, E- vitamin, Olívaolaj, valamint banán kivonat - azonnal hidratálja, energizálja és vitalizálja a hajat. Kíméletesen tisztít miközben ragyogóvá, selymessé és puha tapintásúvá varázsolja a száraz, gyenge, fakó hajszálakat.

a másik pedig a KJMN Keratin Hajsampon keratinnal és tejproteinnel száraz, töredezett és kémiailag kezelt hajra.

Regeneráló és hidratáló hatású keratin és tejprotein hatóanyag tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztít, miközben újjáépíti a haj természetes szerkezetét, feltölti a haj külső rétegén esett sérüléseket. Táplálja, védi és megerősíti a száraz, töredezett hajszálakat. Használatával a haj könnyen kezelhető, lágy tapintású és ragyogó lesz.

Természetesen mindegyikhez saját Pakolását használom.

 

Hajvégápolásként pedig a Lab35 Hajvégápoló szérumát használom, száraz, töredezett hajvégekre.

Simává, selymessé és ragyogóan fényessé varázsolja a hajszálak felszínét és regenerálja a roncsolt hajvégeket. Azonnal felszívódik, nem kelt zsíros érzést. Az innovatív Keratrix formula védő filmréteget képez a hajszálakon.

Ha szeretnél Te is szép, egészséges hajat, tegyél egy próbát. Válogass a rengeteg jobbnál jobb termék közül és találd meg a hajadnak legmegfelelőbbet.

 

További információkat a Kallos termékekről itt találsz:
https://www.kallos.com/

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr412480423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása