Moletten is gyönyörűen!
2017. április 28. írta: Claudia Photography

Moletten is gyönyörűen!

Szeretettel köszöntelek ismét a blogomba.
Nézzétek, hogy tündököl Betti. Ő egy szintén nagyon kedves modellem.
Különösen örültem megkeresésének, bár még én is kicsit meglepődtem, mire is kéri a fotósorozatot. Szépségversenyre! Igen, igen! Mert miért is csak az átlag, vékony lányok mérettethetik meg magukat??? És milyen igaz!
Természetesen támogattam a döntésében, ahogy Betti egész családja is. Azonnal le is beszéltük a fotózás részleteit, időpontját…
A csinos smink és frizura készítés után, már indultunk is a helyszínre. Egy természetes közeget szerettünk volna a képeknek, így a közeli parkba mentünk ki fotózni, ahol odaérkezésünkkor  jégeső fogadott minket…!
De milyen egy profi modell? Kitartó, alázatos, türelmes! Betti ezt a próbát is maximálisan teljesítette. Megvártuk, hogy vége legyen az esőnek, viharnak és kezdődött a fotózás. Ami annyira jól sikerült, hogy biztosra vettem bekerülését a gálára.
Így is lett! Pár hétre rá már mentek is Budapestre a fellépésre. Csodálatos estélyi ruhában volt a döntő. Tündökölt mindegyik résztvevő. A mezőny szoros volt, hisz itt már az ország legszebbjei voltak.
Bár nem Betti nyerte meg az első címet, a közönségszavazat az övé lett.
Elmondása szerint senki nem érezte vesztesnek magát. A lényeg a részvétel volt, az a hatalmas pozitív energia és önbizalom bomba amit ott kapott minden versenyző!
Betti üzenete: Ne félj megmérettetni magad!!!Mutasd meg milyen gyönyörű NŐ vagy!
Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam és munkáimról kattints weboldalamra:
http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr4812465259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása