Tornázz úgy mint a szupermodellek!
2018. november 15. írta: Claudia Photography

Tornázz úgy mint a szupermodellek!

A csapból is folynak a különböző fitness videók. Nehezen lehet kiszűrni már manapság, melyik az igazán hatékony edzésterv!

Aki szintén belekavarodott a fitness világába, annak ajánlom a szupermodellek által készített fitness edzésvideókat, mivel ezek a Nők a mai napig bomba formában vannak.

Így számomra teljesen hiteles!

Összegyűjtöttem öt régi szupermodellt!

Közülük kényelmesen lehet választani, vagy akár felváltva használni a fitness videóikat.

Nézd meg, hogy tartják még ma is magukat! Ennél nagyobb referencia nem kell, hogy amit Ők csinálnak az szuperjó!

 

 

 

Bíró Ica - Testszépítés 1.

 

Kezdőknek is könnyen elvégezhető célzott mély izommunka minden izomcsoportra. Hatékony fogyás, zsírégetés, + narancsbőr elleni masszázsprogram.

 

Elárulta a titkát Bíró Ica: érdemes követni

 

Egy fitneszszakértő tényleg tudja, mit érdemes táplálékként bevinni a szervezetünkbe, és mit nem.

 

1253152_biroica2.jpg

Bíró Ica azon túl, hogy tudományos alapossággal boncolgatja a témát, egészen más nézőpontból közelíti meg a táplálkozás lényegét.

– Nem véletlenül mondják az asztalnál, hogy váljék egészségünkre. Mert, ha ezzel a pozitív attitűddel eszünk, biztosak lehetünk benne, hogy valóban az egészségünket szolgálja minden falat – mondta Ica a Foodynynek. – Komolyan kell venni ezt, ahogy a szorongást és a lekiismeret-furdalást is, hiszen aki azt mondogatja magának, hogy még a víztől is hízik, az tényleg könnyebben szed fel kilókat, mint más. Akármennyire azt érzed, hogy van rajtad felesleg, rettegve sose egyél! Az ember ugyanis a test, a lélek és a szellem egysége. Minden mindenre befolyással van.

 

Ica szerint a táplálkozás arról szól, hogy a testünket sejtszinten tápláljuk.

A tartalomra és a minőségre is oda kell figyelni, illetve arra, hogy éppen mit kívánunk. Ez nem valami hókuszpókusz, hanem bizonyított tény: általában arra van szükségünk, amire a szervezetünk áhítozik – magyarázza a fitneszszakértő. – Természetesen fontos a mértékletesség, semmit sem szabad túlzásba vinni. Éhesen soha ne menjünk vásárolni, mert mindent megveszünk! A lényeg: minden ott dől el, hogy mit hozol haza a boltból. Otthon ugyanis azt eszed majd.

bica.jpg

 

Tovább a cikkre: http://www.blikk.hu/eletmod/egeszseg/elarulta-titkat-biro-ica-erdemes-kovetni/z0sh484

 

Claudia Schiffer Fitness

 

48 éves a bombanő: íme, Claudia Schiffer diéta- és fitnesztitkai!

cs-mainimage-mobile.jpg

A kilencvenes évek egyik legkeresettebb modelljeként Claudia Schiffer mindennapjainak is része volt a diétázás. Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. Emellett ügyel a rendszeres és egészséges táplálkozásra is: a három főétkezés során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több.

august_claudia_schiffer_by_mark_abrahams.jpg

 

A kilencvenes évek egyik legkeresettebb modelljeként Claudia Schiffer mindennapjainak is része volt a diétázás. Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit.

Emellett ügyel a rendszeres és egészséges táplálkozásra is: a három főétkezés során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben. Erre pedig nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie.

 

Claudia a terhességei után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a várandósság idején is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még nagy pocakkal is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

 

Tovább a cikkre: https://wellnesscafe.hu/aktualis/2010-09/40-eves-a-bombano-ime-claudia-schiffer-dieta-es-fitnesztitkai/

 

Cindy Crawford Fitness

 

Ezt a diétát tartja évtizedek óta Cindy Crawford

így néz ki most

f817ec6676f1f5140d4dd38a9d933d16.jpg

Az idén 52 éves Cindy Crawford állítja, hogy egyetlen túlságosan szigorú diéta sem hozhat tartós eredményt - így aztán ő soha nem is élt egyikkel sem, inkább kidolgozta a saját, megengedőbb, élhetőbb változatát - amibe belefér, akár napi egy-egy gombóc fagylalt is.

 

A bomba formában lévő Cindy Crawford mottója: "az időnk 80 százalékában legyen legalább 80 százalék jó."

"Soha nem akartam olyan anya lenni, akinke arról szól az élete, hogy 'jaj, ezt sem ehetem meg, azt sem ehetem meg'. Nem hiszem, hogy ezzel jó példát mutattam volna."

 

A szupermodel aki évtizedek óta tartja magát a "minden napra egy saláta"  rutinjához, nem eszik kenyeret, tésztát és rizst, és minden nap megissza a maga zöldtea-adagját, úgy gondolja, hogy némi bűnözés bőven belefér még egy model mindennapjaiba is: például egy kis fagylalt vagy csokoládé, esetleg  egy-egy finom koktél. 

Crawford elmondta, hogy ez a fajta élhető, mértéktartásra és nem tiltásra épülő diéta sokat segíthet a modelkarrierjük kezdetén lévő, tizenéves gyerekeinek.

 

"Főleg azt nem szerettem volna, hogy Kaia (16) azt lássa, hogy modellkedés egyet jelent a lemondással, azzal hogy egy csomó jó dolog kimarad az életedből. Ennek nem kell így lennie. A kulcs: a mértékletesség."

Talán, hogy a napi jégkrémbevitel mindenképpen biztosított legyen, Cindy Crawford a közelmúltban részvényes lett a Coolhouse  jégkrémgyártó cégben, ahol kifejlesztették a személyes  kedvencét: az elég bizarrul hangzó shake & sültkrumpli ízű fagylaltot.

crawford.jpg

"Emlékszem, amikor kezdő modellként Japánba költöztemés midnen annyira idegen volt, az egyetlen ismerős dolog a McDonald's. Ha honvágyam volt, csak elmentem a mekibe a szintén amerikai szobatársammal, és ettem egy kis sültkrumplit, amit bele-beletunkoltam a csokishake-embe. Imádtam. Amikor megláttam a Coolhouse Milkshake&Fries nevű termkét, arra gondoltam: úristen, ez kell!"

Elég csak ránézni a Cindy Crawfordról és a gyönyörű családjáról készült fotókra, vagy végiggörgetni az Istagram oldalát, hogy minden szavát feltétel nélkül elhiggyük. Szóval, fagyizásra fel!

 

Tovább a cikkre: http://www.mindmegette.hu/cindy-crawford-egyszeru-es-megengedo-dietaja-furcsa-izu-jegkremje-coolhouse-amit-imad-53841/

 

Raquel Welch Total Fitness

 

A filmsztár nem elsősorban az alakításainak, sokkal inkább csodás külsejének köszönhetően lett egy generáció első számú csillaga. Raquel még ma is ragyog, de vajon mi a titka?

rw171.jpg

 

Bizonyára már unalmas, de Welch szintén jógarajongó. A színésznő már 30 éve űzi ezt a mozgásformát, és azóta egyetlen napot sem hagyott ki. Emellett kardiógépeken is edz, hogy még formásabb legyen legendás alakja.

 

raquel-welch-curve-appeal-wig-auburn-mist.jpg

Rachel tippje: Törekedj a természetességre! A legfinomabb fogásokat a friss, helyben termett idényzöldégekből és -gyümölcsökből lehet elkészíteni.

 

Tovább a cikkre: http://www.mindmegette.hu/bomba-formaban-60-70-evesen-is-tippek-sztarok-helen-mirren-jane-fonda-50403/

 

Jane Fonda Fitness

 

A múlt évszázad aerobikkirálynője olyan remek formában van, hogy simán letagadhatna 20 évet. Ám Fonda keményen meg is dolgozik karcsú alakjáért: hetente öt alkalommal végez legalább egyórás kardioedzést, és igen szigorú szabályok szerint táplákozik. Egyáltalán nem fogyaszt telített, állati eredetű zsírokban gazdag ételeket, viszont sok tengeri halat és még több párolt zöldséget eszik. Az edzések miatt a szénhidrátbevitelt is fontosnak tartja, és a reggelit sosem hagyja el!

globe-photos-llc-jane-fonda_a-g-14804283-13198925.jpg

Jane Fonda tippje: „Én minden étkezésnél megfordítom a szokásos felállást: számomra például a zöldségeken, a hüvelyeseken van a hangsúly, a hús csak a köret.”

jane-fonda.jpg

Tovább a cikkre: http://www.mindmegette.hu/bomba-formaban-60-70-evesen-is-tippek-sztarok-helen-mirren-jane-fonda-50403/ 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra: 

http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr1014373949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása