Minden a műszempillákról!
2018. szeptember 21. írta: Claudia Photography

Minden a műszempillákról!

tökéletes szemsminkedhez hiányzik valami extra, vagy épp a minimál sminkedet szeretnéd egy kicsit drámaibbá tenni?

Akkor használj műszempillát!

Minden nőnek tetszenek a romantikus pillák, de macerának érzi a felragasztását...

De most megmutatom, milyen egyszerű is lehet a felrakásuk!

Tanuljunk a legjobbaktól!

 

 

Minden amit a műszempilla ragasztásról tudni kell 2015 / Brush Bianka

 

Sokaknak meggyűlik a baja a műszempilla ragasztással, pedig ha jó minőségű szempillát és ragasztót veszünk, nem nehéz művelet és igazán fel tudja dobni a sminkeket! :)

A termékek, amiket használtam: Ardel tincses műszempilla Kryolan soros műszempilla Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirál Duo műszempilla ragasztó Catrice szempilla csipesz

 

 

Soros és tincses műszempilla felrakása otthon – Kövesd a profi tippeket!

 

A műszempilla azonnal kiemeli a tekintetedet és feldobja a sminkedet, ráadásul mindössze 5-10 perc extra ráfordítással igazán drámai hatást érhetsz el vele.

 

753x440.jpg

 

Soros szempilla: A pilla kiválasztása

385.jpg

Bármilyen ellentmondásosan is hangzik, a műszempillák esetében is érdemes a természetességre törekedni, és olyan verziót választani, ami a leginkább hasonlít egy hosszú, sűrű, de valódi pillasorra!

Ahhoz, hogy ezt megtaláld, három szempontra érdemes odafigyelned: a pilla sűrűségére/tömöttségére (itt arra törekedj, hogy a szálak között át lehessen látni), a hosszára (ne takarja el a teljes szemhéjadat) és az anyagára.

Utóbbival kapcsolatban jó hír, hogy mostanában már rengeteg jó minőségű műszempillát készítenek műanyagból is – csak arra figyelj, hogy az általad kiválasztott darab visszafogottan és természetesen csillogjon, a túlzottan fényes anyagú pillák ugyanis silány hatást keltenek, és messziről üvölt róluk, hogy nem igaziak. 

 

 

Soros szempilla: A ragasztó kiválasztása

3851.jpg

A pilla mellett a második legfontosabb dolgod a ragasztó kiválasztása lesz – ebből sajnos nem érdemes az alapból a szempillák mellé csomagolt termékeket használni, mert a legtöbbször rossz minőségűek, és egyáltalán nem tartósak.

Nekem a DUO nevű ragasztó vált be, amit egyébként a legtöbb drogériában (de a Müllerben biztosan) beszerezhetsz. 

Ez egy nagyon erős ragasztó, de könnyű vele bánni, és a nagy kiszerelés miatt sokáig elég.

 

 

Soros szempilla: A ragasztózás

3852.jpg

A soros műszempillához készült ragasztók általában szilikon alapúak (a DUO is ilyen). Ez azért jó, mert könnyen le tudod húzni őket a bőrödről, nem hagynak maguk után pirosodást, és nem károsítják a saját szempilláidat, cserébe viszont csak egy alkalomra szóló tartósságot biztosítanak. 

A használathoz első lépésben fogd meg a soros pillát úgy, hogy a ragasztásra váró oldala befelé álljon, majd a ragasztóból nyomj ki egy kicsit a kézfejedre. Ezután a tubus hegyét

 

 

Soros szempilla: Illeszd fel a szemedre

3853.jpg

Miután megvan a kész sminked és beragasztóztad a szempillát, jöhet az illesztés! A folyamatot kezdd a szemed külső sarkából, majd óvatosan nyomkodva haladj befelé, a saját szempillasorodhoz nagyon közel (ha nagy a hézag a két pillasor között, az elég furcsán mutat).

Ahogy elérsz a szemed közepéig, fogj egy szemöldökcsipeszt és csípd össze a pilla elejét, majd ennek a segítségével nyomd oda a műszempillát a saját szempillatövedhez – erre azért van szükség, mert a belső szemzug kicsi, és nehezen férnél oda az ujjaddal. Miután ez kész, még ne nyisd ki a szemed, hanem óvatosan nyomkodd át az egész pillasort, és várj pár másodpercet, hogy fixen megragadjon.

 

Tovább a cikkre: https://www.bien.hu/szepseg-es-divat/arcapolas-smink/soros-es-tincses-muszempilla-felrakasa-otthon-kovesd-a-profi-tippeket/122772

 

 

Sminkalapok Csivettka módra: Soros műszempilla felhelyezés kezdőknek - csivettka

 

Drága Szépséges Széplányok!

Én mindig soros műszempillát használok, mert akkor teszem fel és veszem le, amikor akarom és mert nagyon könnyű a felhelyezése. A tincses műszempilla felhelyezéssel is próbálkozhattok, ha van rá elég időtök, de abban sajnos nem tudok tanácsot adni, mert nagyon béna vagyok! Már próbáltam és nem ment!

 

Smink alapok - Soros műszempilla - Viszkok Fruzsi

 

Amit használtam: NYC műszempilla Oriflame szemöldökcsipesz Catrice műszempilla applikátor

 

Lilu szépségnaplója | Szempillák bűvköre

 

Vajon mi a titka azoknak a csodapilláknak, amelyek igazán igéző tekintetet biztosítanak viselőjük számára? Lilu elsajátítja azt a módszert, amely segítségével, te is könnyedén felrakhatod a műszempillákat otthon is. Szempilla hadműveletre fel! Termékek Essence – Tincses műszempilla (elérhető a Rossmann üzletekben) Lovely – Secret look tincsen műszempilla https://shop.rossmann.hu/lovely-secre... Max Factor – Dark Magic szempillaspirál (elérhető a Rossmann üzletekben) Az érzéki smink és a csillogó ékszerek egyaránt fontos kiegészítői és kellékei lehetnek egy hölgy megjelenésének. A divatékszereket a ROSSETTI biztosította.

 

Hogyan Tegyük Fel A Műszempillát?! - Susy Ary Beauty

 

Minden amit tudnod kell itt van ;) Ha tetszett dobj egy LÁJK-ot légyszi, és IRATKOZZ FEL A CSATORNÁMRA, hogy mindig ELSŐKÉNT értesülj a legújabb videokról!!! Sokat segítene nekem! ☺

 

 

Iparfüméria szerzemények - New products from iparfumeria

 

Helló! Ebben a vieóban a legújabb Iparfümériáról rendelt szerzeményeket szeretném megmutatni és a tapasztalataimat elmondani ezekkel kapcsolatban.

 

 

Műszempilla felhelyezése gyorsan és egyszerűen - Temesaniko

Sziasztok! Remélem tetszett a videó, köszönöm, hogy megnéztétek. Ha bármivel kapcsolatban van valami kérdésetek akkor nyugodtan tegyétek fel Nekem itt kommentben, Fb-on, vagy akár emailben is.

 

 

Tincses műszempilla | Smink kis szemekre - EhsstySmink

 

 

 

Igéző tekintet tincses műszempillával / JOY Beauty

 

A szempilla hangsúlyozza a szemeket, minél hosszabb és sűrűbb, annál csábosabb tekintet érhető el vele. Videónkból megtudhatod, hogyan kell helyesen kifesteni a pillákat, és hogyan lehet feltenni természetes hatásúan a műszempillákat. *Joy Beauty Channel -- A szépség csatornája* Tanácstalanul állsz a tükör előtt? Mindig irigyled a sztárok lélegzetelállító sminkjeit? Lesd el a profik fortélyait, készítsd el magadnak a legtrendibb sminkeket, légy magabiztosabb tippjeink segítségével! A Joy szépség csatornája mostantól a te szépülésedet szolgálja! Praktikus tanácsok hétköznapokra, különleges alkalmakra, mindennapos sminktippek és arcápolás. DIY -- Csináld magad smink videóink segítségével, sajátítsd el a leghasznosabb sminkelési technikákat! Joy Beauty Channel, a saját smink tanácsadód!

 

 

Gyors Tipp: Hogyan tegyük újra használhatóvá a műszempillát

 

Amennyiben tetszett a cikk és szeretnél többet megtudni rólam, kattints weboldalamra:  http://claudiaphotography.wixsite.com/claudiaphotography

A bejegyzés trackback címe:

https://claudiaphotography.blog.hu/api/trackback/id/tr8814253639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása